Om Penetron®

Penetron® grundades på 1970-talet USA och finns i över 65 länder runt om i världen. Den har använts med framgång på ett stort antal projekt både inom reningsverk, tunnlar, broar, hamnar, vattentanker, bostäder och källare.

Förmågan hos Penetron® produkter för att effektivt skydda betongkonstruktioner och öka hållbarheten hos behandlad betong har erkänts av en mängd kända testlaboratorier samt större verkstads- och arkitektverksamhet, entreprenörer och fabriksbetongföretag.

Dess beprövade prestanda, enkelhet och mångsidighet har gjort Penetron® till ett förstahandsval och betrott varumärke för tätskikt och konkret skydd i det globala byggsamhället.

Medan Penetron® tänjer på gränserna för produkt- och teknikinnovationer, är dess relationer med sina kunder rotade i de traditionella värdena pålitlighet, lojalitet och respekt. Penetron® International kommer att fortsätta att exemplifiera pålitlighet och kompetens inom sitt område genom att erbjuda den bästa kombinationen av överlägsna prestanda och exceptionella kundsupport på varje nivå.